۱۳ مرداد ۱۳۹۷ ۱۸:۴۹

همایش «یک‌سال پس از زلزله کرمانشاه؛ تجربه‌ها و سیاست‌ها»، به همت دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی و با همکاری دانشگاه رازی و استانداری کرمانشاه، سی آبان و اول آذرماه سال جاری در دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا، همایش «یک‌سال پس از زلزله کرمانشاه؛ تجربه‌ها و سیاست‌ها»، به همت دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی و با همکاری دانشگاه رازی و استانداری کرمانشاه، سی آبان و اول آذرماه سال جاری در دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار می‌شود.

محورهای این همایش شامل ابعاد اجتماعی زلزله کرمانشاه، پیامدهای فرهنگی زلزله کرمانشاه، زلزله و رسانه‌ها، سیاست‌های اجتماعی و بحران‌های طبیعی، زن و خانواده در زلزله کرمانشاه، آسیب‌های اجتماعی زلزله، مددکاری اجتماعی و زلزله‌زدگان، ابعاد برنامه‌ریزی اجتماعی، شهری و منطقه‌ای زلزله کرمانشاه و پیامدهای جمعیتی ناشی از زلزله می‌باشد.

برای اطلاعات از جزئیات همایش و نحوه ارسال مقالات از این درگاه http://kermanshah-earthquake.atu.ac.ir/ وارد شوید.