۲۹ تير ۱۳۹۷ ۱۸:۳۷
tavakolian

دکتر حسین توکلیان، استادیار دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان نخستین پژوهشگر جوان اقتصاد ایران برگزیده شد.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، عصر شنبه ۲۳ تیرماه در نخستین جشنواره پژوهشگران جوان اقتصاد ایران که در دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، دکتر حسین توکلیان، عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی، به عنوان پژوهشگر برتر این دوره انتخاب شده و جایزه خود را دریافت کرد.

در این جشنواره ۵۸ پژوهشگر جوان اقتصاد ایران که همگی زیر ۴۰ سال سن داشتند، به رقابت پرداختند که در مرحله نهایی دکتر توکلیان با ارائه پژوهش خود با عنوان «هدف‌گذاری تورم CPI و PPI در فضای نظام ارزی دوگانه» با چهار پژوهشگر دیگر به رقابت پرداخت.

در نوبت صبح پژوهشگران به ارائه مقالات خود پرداختند و به سوالات داوران پاسخ گفتند و در نوبت بعد از ظهر با اعلام نتایج داوری، از برگزیدگان تقدیر شد.

گفتنی است توکلیان این جایزه را به‌طور مشترک با دکتر سید علی مدنی زاده، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف به دست آورد.