۱۰ تير ۱۳۹۷ ۱۹:۰۲
تمرین تیم تیراندازی کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی

تیم تیراندازی کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی در سالن ورزشی پردیس مرکزی این دانشگاه خود را برای مسابقات پیش‌رو آماده می‌کنند.

به گزارش عطنا، اعضای تیم تیراندازی دانشگاه علامه طباطبائی شامل سه نفر در رشته تپانچه و سه نفر در رشته تفنگ بادی هستند.

اعضای این تیم شامل حمیدرضا محبتی، معاون مدیر امور مالی دانشگاه علامه طباطبائی، سیدسعید میرواحدی، استادیار رشته مدیریت، گرایش کارآفرینی و بازاریابی دانشکده مدیریت و حسابداری این دانشگاه و داود غفاری، کارشناس امور مالی دانشگاه علامه در رشته تفنگ بادی و رضا روشن‌قیاسی، کارشناس اداره حقوق و دستمزد، سیدصادق حسینی، کارمند حوزه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی و محمد توکلی‌مقدم، کارمند اداره امور آموزشی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی این دانشگاه در رشته تپانچه هستند.

مربی تیم تیراندازی دانشگاه علامه طباطبائی امیرمحمود ضربتی بوده که دارای نزدیک به چهل سال سابقه در سطح تیم‌های برتر و نیروهای مسلح است.