مجتبی شریعتی‌نیاسر، معاون آموزشی وزیر علوم

مجتبی شریعتی نیاسر، معاون آموزشی وزیرعلوم گفت: موضوع رشته‌های دانشگاه صدا و سیما، بالاخره با تعهد دادن دانشگاه صدا و سیما مبنی بر اینکه دانش‌آموختگانی را که استخدام می‌کنند، جذب کنند، حل شد.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، مجتبی شریعتی نیاسر در یک برنامه تلویزیونی گفت: ماموریت گرایی دانشگاه‌ها یکی از مهمترین بندهای طرح آمایش آموزش عالی است و دانشگاه ها باید حول محور ماموریت خود فعالیت کنند.

وی ادامه داد: بحث اخیر رشته های دانشگاه صدا و سیما هم در این راستا بود و بالاخره هم با تعهد دادن مسئولان دانشگاه صدا و سیما مبنی بر اینکه دانش آموختگان این دانشگاه را استخدام می کنند، حل شد.

معاون آموزشی وزارت علوم افزود: مراکز آموزش عالی باید ماموریت گرا باشند خیلی از مراکز دانشگاهی در گذشته با توجه به عدم نظارت آموزش عالی، خارج از ماموریت خود عمل می کردند.