حال و هوای بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم

بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با برنامه‌های متنوعی از جمله نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی، کارگاه‌های هنری، نمایش‌ها و غرفه‌های مختلف از جمله غرفه دانشگاه علامه طباطبائی در حال برگزاری است.

به گزارش عطنا، همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان در مصلای امام خمینی(ره) تهران برپا شده است. دانشگاه علامه طباطبائی از جمله دانشگاه‌هایی است که در این رویداد فرهنگی ارزشمند حضور دارد.

این نمایشگاه از بخش‌های مختلفی با نام‌های «بخش عترت»، «بخش آثار هنری»، «بخش فروش محصولات فرهنگی هنری»، «بخش ناشران مکتوب»، «بخش عفاف و حجاب»، «پاویون رسانه‌‏های قرآنی»، «بخش فضای مجازی»، «فروشگاه آثار و محصولات دیجیتال قرآنی (قاف)»، «شرکت ها و مؤسسات»، «بخش زنان و خانواده»، «بخش کودک و نوجوان»، «دستگاه‌ها و نهادها» و «خادمان قرآنی» تشکیل شده است.

گزارش تصویری نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم را در ادامه می‌‎بینیم؛

عکس: علی اکبریان میمند-عطنا