Eftetah Namayeshgah beynol melali Ghoran (3)

بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونان رئیس جمهوری در مصلی تهران افتتاح شد.
به گزارش عطنا، بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با حضور سید رضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی اکبر صالحی، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، اشرف بروجردی، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه‌های کشور، حجت‌الاسلام محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس نمایشگاه، حمید محمدی، رئیس سازمان حج و زیارت و جمعی از مدیران فرهنگی و قرآنی کشور آغاز به کار کرد.
شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه شعار قرآن، اخلاق و زندگی را برای امسال برگزیده است و با توجه به این شعار در هر سه بخش محتوا، پشتیبانی و فروش برنامه‌هایی تدارک دیده شده است.
دانشگاه علامه‌طباطبائی همچون سال گذشته در بخش دانشگاهی نمایشگاه غرفه دارد و قرار است در این نمایشگاه کارگاه‌ها و نشست‌هایی را با موضوعات قرآنی و اقتصاد مقاومتی برگزار کند.
بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن از هشت تا ٢٧ خرداد از ساعت ١٧ تا ٢٤ در مصلی حضرت امام خمینی (ره) دایر است.

گزارش تصویری مراسم افتتاحیه را در ادامه می‌بینیم؛

عکس: سمانه ستاری- عطنا