۲۲ شهريور ۱۳۹۴ ۰۹:۰۶
hashemi

به گزارش عطنا، دکتر سید ضیاء هاشمی با اشاره به اینکه براساس قانون چه افرادی می توانند در ایام انتخابات مجلس در دانشگاه‌ها حضور داشته باشند، گفت: در دانشگاه به روی همه صاحب نظران، شخصیت های سیاسی و اجتماعی باز است مگر کسانی که طبق قانون منع صریح دارند.

وی ادامه داد: هیات نظارت بر فعالیت‌‌های تشکل های دانشجویی مرجع تصمیم گیری برای حضور افراد بوده و تقاضاها را بررسی و بر اساس اقتضائات موجود مجوز حضور افراد را صادر می کنند.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم افزود: چیری که برای ما مهم است قانون است آن چه قانون گفته چه سلبی و چه ایجابی باید رعایت شود اگر طبق قانون محدودیتی وجود دارد، باید اجرا شود و اگر محدودیتی نیست، ما مخالف هر گونه اعمال سلیقه برای ایجاد محدودیت برای حضور شخصیت‌ها در دانشگاه‌ها هستیم.

منبع : خبرگزاری مهر