۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۲۰:۱۸
ravanshnasi varzesh da iran-sobhi (8)

کرسی ترویجی «جایگاه روان‌شناسی ورزشی در ایران» در قالب کرسی‌های ترویجی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، دکتر ناصر صبحی‌قراملکی، دانشیار روان‌شناسی و عضو هیئت علمی دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی در جایگاه صاحب کرسی، موضوع «جایگاه روان‌شناسی ورزشی در ایران؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» را ارائه داد و دکتر محمدکاظم واعظ‌موسوی، متخصص روان‌شناسی ورزشی و دکتر محمدعلی اصلانخانی، استاد علوم رفتاری و شناختی ورزشی در جایگاه منتقدان به بحث و بررسی حول محور موضوع «روان‌شناسی ورزشی در ایران» پرداختند.

گفتنی است این کرسی ترویجی با حضور غلامعلی کارگر، رئیس دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی و جمعی از استادان دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی سه‌شنبه، 11 اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

در ادامه گزارش تصویری این کرسی ترویجی را می‌بینیم؛

عکس: علی صداقت