Kordi-01
به گزارش عطنا، دومین کرسی ترویجی الگویی تلفیقی برای توسعه نوآوری در برنامه ریزی درسی نظام آموزش عالی، در پردیس دانشگاهی شماره دو دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

در این کرسی دکتر محبوبه خسروی، عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبائی به ارائه بحث خواهند پرداخت. ناقدین این جلسه نیز دکتر عباس عباسپور و دکتر رضا نوروز زاده خواهند بود.

این کرسی که در تاریخ شنبه سوم بهمن 1394 از ساعت 10 تا 11:30 در سالن شورای پردیس دانشگاهی شماره دو برگزار می شود، دکتر حسن ملکی به عنوان مدیر جلسه حضور خواهند داشت.

دبیرخانه کرسی‌های پردیس دانشگاهی شماره دو از اعضای هیأت علمی و دانشجویان دعوت کرده که در این برنامه حضور یابند. گفتنی است پردیس شماره دو دانشگاه علامه طباطبائی در محل سابق دانشکده مدیریت و حسابداری در خیابان توانیر واقع شده است.

پوستر این برنامه در ذیل قابل مشاهده است.

Korsi-02