۱۷ شهريور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۰

دومین المپیاد ورزش های همگانی به میزبانی دانشگاه مازندران از تاریخ 10 لغایت 13 شهریورماه جاری  در شهرستان بابلسر برگزار شد.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی ؛ افتتاحیه این مسابقات روز چهارشنبه 11 شهریور ماه با حضور 54 تیم از دانشگاه های مختلف برگزار شد که هر تیم متشکل از 6 بازیکن و در کل 324 ورزشکار در این مسابقات شرکت داشتند، که پس از برگزاری 4 رشته همگانی  و 2 رشته معلولین تیم دانشگاه علامه طباطبائی با کسب مقام اول در رشته بولینگ، فوتسال توسط آقای محمد نصیر مفسر دانشجوی رشته مدیریت بازرگانی و مقام سوم  در رشته معلولین توسط آقای بلال بهرامی دانشجوی رشته مددکاری اجتماعی این رقابتها را پشت سر گذاشت.

اسامی دانشجویان اعزامی شرکت کننده عبارتند از: بلال بهرامی ، محسن رحمتی ترکاشوند، مهدی باباخانی ،عیسی خلیلی جویباری ، محمدنصیر مفسر ، امیرحسین سعیدی وسرپرست مسابقات: آقای سجاد محمدی ضمناً   اختتامیه این المپیاد روز 12 شهریور برگزار شد.