به پیشنهاد نادر نعمت اللهی معاون آموزشی دانشگاه و با حکم حسین سلیمی ، مدیر جدید تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد .vizhe

به گزارش خبرنگار باشگاه خبری علامه طباطبائی(عطنا) از سازمان مرکزی ، پس از تغییرات چند روز پیش در سطح مدیریت پردیس سعادت آباد (دانشکده های ادبیات و الهیات ) ، اینبار طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی ، محمدرضا ویژه استاد حقوقدان دانشگاه علامه جایگزین دکتر قاسم زمانی در مدیریت تحصیلات تکمیلی شد و از این پس به عنوان متولی جدید مسائل آموزشی دانشجویان ارشد و دکتری دانشگاه فعالیت می نماید.

محمدرضا ویژه دارای دکتری حقوق عمومی از دانشگاه منتسکیو فرانسه بوده و در گذشته مسئولیت هایی نظیر معاون آموزشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی ، دبیر شورای هم اندیشی اساتید و عضویت در کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه را بر عهده داشته است .

گفتنی است دکتر قاسم زمانی از بهمن سال گذشته به مدت یکسال به عنوان سرپرست تحصیلات تکمیلی دانشگاه فعالیت داشته است .