۱۴ شهريور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹

رییس جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبائی در حاشیه برگزاری اولین دوره مسابقات رکورد زنی کشوری در شهرستان بهشهراستان مازندران با اشاره به اینکه «علمی شدن ورزش یک ضرورت است» گفت ورزش یکی از موضوعات مهم اجتماعی است که در محیط های آکادمیک جهانی به عنوان یک علم در دانشگاههای علوم انسانی به آن پرداخته میشود.در همین راستا یکی از موضوعات محوری جهاد دانشگاهی نیز برقراری ارتباط معنی دار، منطقی و کاربردی دانشگاهها و مراکز علمی با نیازهای جامعه میباشد.

nikkhah

دکتر عبدالرحیم نیکخواه با تاکید بر توسعه ورزش علمی و رابطه آن با مسایل جامعه افزود هر جا ورزش تقویت شود قطعا از ناهنجاری ها و معضلات اجتماعی کاسته می شودبنابراین همگام با رشد تکنولوژی وتوسعه علوم در زمینه های مختلف سعی میشود موضوع ورزش همانند سایر موضوعات علمی در دانشگاهها نظریه پردازی شود.

وی در ادامه افزود از حدود دو سال پیش و با شروع به کار دولت تدبیر و امید برآن شدیم تا با ایجاد «مرکز خدمات تخصصی تربیت بدنی و علوم ورزشی» در جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبایی با نگاهی علمی وبا محوریت علوم روز جهانی به این موضوع مهم پرداخته و آنرا از سوی محیط های دانشگاهی به عرصه عمل نزدیکتر کنیم.

نیکخواه در پایان با اشاره به اینکه استان مازندران مهمترین قطب ورزش کشتی در کشور بوده و از ظرفیت های بالقوه ایی برای توسعه سایر رشته های ورزشی برخوردار است گفت یکی از دلایل حضور ما در این دوره مسابقات حمایت از ورزشکاران، تدوین استاندارد و الگو سازی فعالیت های حرفه ای ورزش،راهکارهای گسترش آن به سایر محیط های علمی و ورزشی در شهرستانهای مستعد و در نهایت تمهید مقدمات تحقیقات زیربنایی و همچنین جلب حمایت و مشارکت علمی دانشگاهها در این عرصه بوده است که امیدورایم با همراهی مسولان ذی ربط به آن دست یابیم.

گفتنی است در این دوره از مسابقات که در سالن ورزشی شهید هاشمی نژاد شهرستان بهشهر برگزار شد رکورد شکنان 22 استان کشور به رقابت پرداخته و درپایان با ثبت رکورد های ورزشکاران در رشته های مختلف از نفرات برتر با اهدای مدال و لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.