۱۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۰:۱۴
کد خبر: ۱۷۷۱۸۵
ekhtetamiye-hoghoogh-terrorism-beynolmelali-Panel (4)

مراسم اختتامیه همایش بین‌المللی «ابعاد حقوقی-جرم‌شناختی تروریسم» با حضور استادان و کارشناسان داخلی و خارجی در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه‌ علامه طباطبائی برگزار شد.


به گزارش عطنا، این همایش بین‌المللی طی روزهای ۱۳ و ۱۴ اسفندماه با هدف بررسی هر چه بیشتر تروریسم از منظر حقوقی و فقهی با حضور استادان و صاحب‌نظران این حوزه از دانشگاه‌های داخل و خاج از کشور برگزار شد.


در مراسم اختتامیه این همایش که سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، عسکر جلالیان، مدیرکل حقوقی وزارت دادگستری، سیدمنصور میرسعیدی، رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و بهزادی رضوی‌فرد، معاون پژوهشی این دانشکده و دبیر علمی همایش بین‌المللی «ابعاد حقوقی-جرم‌شناختی تروریسم» سخنرانی کردند.


از جمله استادان خارجی که در این همایش به ارائه مقاله و سخنرانی پرداختند، پرفسور هانس یورگ آلبرشت، استاد و رئیس دپارتمان حقوق جزا و جرم‌شناسی مؤسسه ماکس پلانک آلمان، دکتر کلر ساس، استاد دانشگاه پاریس، دکتر برنادت اوبر، استاد دانشگاه بواتیه فرانسه و دکتر محمت ارسلان، استاد مؤسسه ماکس پلانک آلمان هستند.


همچنین حسنعلی مؤذن‌زادگان، مدیر گروه حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و تهمورث بشیریه، عضو هیئت علمی گروه حقوق جزا و جرم‌شناسی به ترتیب ریاست و دبیر اجرایی همایش بین‌المللی«ابعاد حقوقی، جرم‌شناختی تروریسم»  را بر عهده داشتند.


این همایش توسط دانشگاه علامه طباطبائی و با همکاری مؤسسه ماکس پلانک آلمان و دانشگاه پواتیه فرانسه در قالب ۷ محور اصلی در حال برگزاری است.


در پایان این مراسم از ارائه دهندگان مقالات برگزیده در این همایش تقدیر شد.



عکس: شکیبا شیرازی‌تهرانی - عطنا


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار