۱۳ اسفند ۱۳۹۶ ۱۵:۴۶
کد خبر: ۱۷۵۸۱۲
نشست «حقوق شهروندی و حق تصدی زنان بر مناصب مدیریتی»

دبیر دبیرخانه دائمی کنگره حقوق شهروندی در نشست علمی«حقوق شهروندی و حق تصدی زنان بر مناصب مدیریتی» با بیان اینکه زیرساخت‌­های فرهنگی و نگاه غلط دو مانع بزرگ در ارتقای جایگاه مدیریتی زنان است گفت: انتظار می‌­رود مسئولین کنونی حداقل ماده 11 را از طریق لوایح قانونی اجرا کنند.


به گزارش عطنا، نشست علمی«حقوق شهروندی و حق تصدی زنان بر مناصب مدیریتی» به همت دبیرخانه دائمی حقوق شهروندی و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبائی با سخنرانی جواد نوروزی، رئیس شورای سیاست‌گذاری دبیرخانه دائمی حقوق شهروندی، مونس کشاورز، دبیر دبیرخانه دائمی کنگره حقوق شهروندی، زهرا پارساپور، مدیرکل سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی وزارت علوم، آناهیتا سیفی، مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه علامه‌طباطبائی، اکرم قدیمی، مدیرگروه ترویج علم مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، ندا گلیجانی‌مقدم، معاون فرهنگی دانشگاه الزهرا، آرامش شهبازی، عضو هیئت علمی گروه حقوق عمومی و بین‌الملل دانشگاه علامه‌طباطبائی، مرضیه قاسمپور، پژوهشگر ارشد حوزه حقوق زنان و اعضای هسته پژوهشی مطالعات حقوقی زنان به مدیریت هدی غفاری، عضو هیئت علمی گروه حقوق عمومی و بین‌الملل، چهارشنبه، ۲ اسفندماه در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.


مونس کشاورز، دبیر دبیرخانه دائمی کنگره حقوق شهروندی در این نشست گفت: زیرساخت‌­های فرهنگی و نگاه غلط دو مانع بزرگ در ارتقای جایگاه مدیریتی زنان است،‌ ما برای رفع مشکلات باید از رفتار خود نسبت به هم‌جنسانمان شروع کنیم و برای ارتقای جایگاه مدیریتی زنان در جامعه باید با یکدیگر همکاری کنیم.


وی افزود: نمی‌­توان به دولتی که علارغم اعلام منشور حقوق شهروندی فقط به یک ماده بسنده کرده است امیدوار بود. بهتر بود دولت در دوره دوم خودش بیشتر بر روی حقوق شهروندی تمرکز کند، عدم ضمانت اجرا بزرگترین مشکل حقوق شهروندی است.


دبیر دبیرخانه دائمی کنگره حقوق شهروندی خاطرنشان کرد: انتظار می‌­رود مسئولین کنونی حداقل ماده 11 را از طریق لوایح قانونی اجرا کنند، همانطور که در مقدمه این منشور رئیس‌جمهور تاکید کرده‌­اند که اگر موادی از این منشور ضمانت اجرا نداشت از طریق لوایح قانونی در پی اجرای آن باشند.


کشاورز در پایان تصریح کرد: هسته مطالعات گروه زنان دانشگاه علامه که بسیار کارامد است در این نشست همراه پژوهشگران دبیرخانه حقوق شهروندی که سه سال است در این حوزه فعالیت می­‌کنند حضور دارند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار