مرحله دانشگاهی سی‌و‌سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان

مرحله دانشگاهی سی‌وسومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور با شرکت دانشجویان دانشکده های مختلف در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، مرحله دانشگاهی سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت(ع) دانشجويان سراسر کشور در بخش مفاهیم (مجموعه مسابقات کتابخوانی) و حفظ دوشنبه، ۷ اسفندماه به صورت هم زمان در دانشکده‌های اقتصاد، ارتباطات، علوم اجتماعی و ادبیات برگزار شد.

گفتنی است سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاه علامه طباطبائی در ۶ بخش با زمان بندی به شرح ذیل است:

مسابقات مرحله مفاهیم (مسابقات کتابخوانی) و حفظ به صورت هم زمان در دانشکده ها / ۷ اسفند ماه ساعت ۱۰

مسابقات آوایی ( قرائت ویژه خواهران ) در دانشکده ارتباطات / ۱۳ اسفند ماه / ساعت ۹ الی ۱۱

مسابقات آوایی ( قرائت، مناجات ، اذان و تواشیح) برادران / در دانشکده ارتباطات / ۱۳ اسفند ماه / ساعت ۱۳ الی ۱۵

مسابقات فناوری، پژوهشی، هنری و ادبی / ثبت نام و ارسال آثار از تاریخ ۱۵ اسفند ۹۶ الی ۲۹ اردیبهشت ۹۷

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفتر فعالیت‌های دینی و قرآنی دانشگاه ۴۸۳۹۳۵۲۴-۰۲۱ یا از طریق شبکه مجازی https://t.me/atu_book تماس بگیرید.

گزارش تصویری آغاز این مسابقات در دانشکده‌های ارتباطات و ادبیات را در ادامه‌بینید؛