۰۳ شهريور ۱۳۹۴ ۱۳:۰۲

حسین سلیمی طی گفتگویی در خصوص انتقادات رسانه ای اخیر گفت: خوابگاه سعادت آباد از سابق بوده است و ده سال است که دانشجویان آنجا ساکن هستند.

رئیس دانشگاه علامه گفت: حدود 800 دانشجوی دختر در این خوابگاه ساکن هستند و در د ه سال گذشته کمترین میزان گزارش از مشکلات این خوابگاه گزارش شده است.

وی اضافه کرد: در طول چند سال گذشته گزارش جدی ناامنی از این خوابگاه نداشتیم، طبیعتا خوابگاه‌ها هر از گاهی ممکن است مشکلاتی برایشان ایجاد شود اما مشکلاتی که ایجاد شده جدی نبوده است.

سلیمی خاطر نشان کرد: همکاران من در تلاش هستند که ساختمان رفاهی اساتید را به آنجا منتقل کنند هم چنین مجتمع رفاهی در کنار این خوابگاه ایجاد شود که فضای دانشجویان برای حضور در آنجا بازتر باشد.

رئیس دانشگاه علامه گفت: این خوابگاه در جنب دانشگاه امام صادق و ساختمان نیروی انتظامی مستقر است و از لحاظ امنیتی مشکلی ندارد.

وی در پایان اضافه کرد: امسال تسهیلات رفاهی مناسبی را برای دانشجویانی که ساکن این خوابگاه هستند فراهم خواهیم کرد.