neshast ghoran etrat 96 (12)

نشست دانشجویی فعالان قرآن و عترت دانشگاه‌های سراسر کشور در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، نشست فعالان دانشجویی قرآن و عترت دانشگاه‌های سراسر کشور چهارشنبه، 18 بهمن‌ماه به مدت سه روز و با حضور فعالان قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور به منظور توسعه و تعمیق فرهنگ و فعالیت‌های قرآنی در سطح جامعه دانشگاهی کشور، هماهنگی و انسجام و رشد کمی و کیفی فعالیت‌های قرآنی دانشجویی و گسترش مشارکت قرآنی دانشجویان برگزار شد.

برگزاری کارگاه‌های توانمندسازی در تولید محتوای قرآنی، آسیب شناسی فعالیت‌های قرآنی، طراحی فعالیت‌های قرآنی جمعی، ایده‌پردازی، تبلیغ و رسانه، مخاطب شناسی، تشکیلات، جذب و سازماندهی و فعالیت‌های متنوع دیگر در قالب استارت آپ قرآنی از جمله برنامه‌های این نشست سه روزه بود.

این نشست‌ها به میزبانی کانون قرآن و عترت دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

گفتنی است سی‌ و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت در بخش‌های مفاهیم و آوایی از ۷ اسفند‌ماه در تمامی دانشکده‌های دانشگاه علامه طباطبائی  برگزار می‌شود.

عکس: زهرا اسحاقیان راد-عطنا