۳۱ مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۷
1696513

دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان دانشجوی نمونه کشوری سال ۹۳ انتخاب شد.

به گزارش عطنا به نقل ازمهر، مهدی ترابیان دانشجو دوره دکتری مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان دانشجوی نمونه کشوری سال ۹۳ انتخاب شد چراکه تاکنون موفق به اجرای ۱۰ پروژه تحقیقاتی در حوزه های برق، فشار قوی و کیفیت  توان بوده است.

این دانشجو در کارنامه تحقیقاتی و پژوهشی خود دارای ۱۶ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۳۰ مقاله کنفرانسی و ۱۳ اختراع است. وی تاکنون موفق به ترجمه کتاب «شاخص های کیفیت  توان در بازارهای رقابتی آزاد»، تدوین کتاب «راهنمای کیفیت توان و کاربرد آن در صنعت برق» شده است.

همچنین وی دبیر ارتباط با صنعت کنفرانس اتوماسیون در صنعت برق نیز بوده است. از دیگر افتخارات این دانشجوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر می توان به کسب رتبه سوم همایش نخبگان جوان در سال ۸۸ و پژوهشگر برتر استان اصفهان در سال ۹۳ اشاره کرد.

به گزارش مهر، رساله دکتری مهدی ترابیان با راهنمایی دکتر بهروز وحیدی اجرایی شده است. تعداد ۶۰ نفر از دانشجویان نمونه کشوری سال ۹۳ وزارتخانه های بهداشت و علوم با حضور معاون اول رئیس جمهور ۲۷ مردادماه در نهاد ریاست جمهوری تقدیر شدند.

مراسم تقدیر از برگزیدگان دانشگاهی ۲۷ مردادماه  با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.