PEjoohesh 96

آیین گرامیداشت هفتۀ پژوهش با حضور هیئت رئیسه دانشگاه، مهمانان و با تقدیر از پژوهشگران برتر عصر امروز چهارشنبه در سالن تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار عطنا، آیین گرامیداشت هفته پژوهش به عنوان حسن ختام برنامه های متنوع دانشگاه علامه طباطبائی با استقبال خوب اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار شد.

هفته پژوهش و در برخی دانشکده‌ها دهه پژوهش در سطح دانشکده‌های این دانشگاه و در قالب‌های مختلفی همچون نشست‌های تخصصی، سخنرانی، کارگاه‌های آموزشی و همایش‌های مختلف در هفته پژوهش و فناوری از ۲۱ تا ۲۷ آذرماه همزمان با دانشگاه های سراسر کشور برگزار شد.

همچنین در این مراسم از پایگاه خبری دانشگاه علامه طباطبائی (عطنا) تجلیل به عمل آمد.

در ادامه برگزیدگان هفته پژوهش 1396 دانشگاه علامه طباطبائی را به تفکیک رشته و حوزه می‌بینید؛

دانشجویان دکترای برگزیده

کارشناسان پژوهشی برگزیده

دانشجویان برگزیده شاهد و ایثارگر

پژوهشگران برتر دانشکده‌ها

سایر پژوهشگران برگزیده

پژوهشگران برتر معرفی شده به وزارت علوم

تقدیر ویژه

گفتنی است آیین گشایش هفته پژوهش و فناوری سال ۱۳۹۶ با شعار «پژوهش تقاضا محور و تجاری سازی فناوری؛ زیربنای تولید و اشتغال» و با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونان و مدیران ارشد وزارت علوم، برخی از روسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد کشور، پژوهشگران و صاحبان ایده در محل نمایشگاه های بین المللی تهران از ۲۲ آذرماه آغاز به کار کرد.