نشست سیاست جنایی ایران در حمایت از اطلاعات مالی در فضای سایبر

پنجمین نشست از «نشست‌های علمی-پژوهشی دانشجویان دکتری حقوق جزا و جرم شناسی» روز شنبه، 20 آبان در تالار دفاع دانشکده حقوق دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار عطنا، موضوع این نشست «سیاست جنایی ایران در حمایت از اطلاعات مالی در فضای سایبر» بود، که دانشجوی دکتری علامه طباطبائی به بیان موضوعاتی از قبیل اطلاعات مالی، فضای سایبر، سیاست جنایی و... پرداخت.

در این نشست علاوه بر الهام سلیمان دهکردی، دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی که به عنوان سخنران اصلی به سخنرانی در موضوع نشست پرداخت، دکتر علی‌حسین نجفی ابرندآبادی،استاد بازنشسته حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر شهرام ابراهیمی، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شیراز، دکتر منصور میرسعیدی، عضو هیئت علمی رئیس ، دکتر حسنعلی موذن‌زادگان، مدیرگروه حقوق جزا و جرم شناسی و دکتر غلامحسن کوشکی، عضو هیئت علمی گروه حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه علامه طباطبائی به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

عکس: فاطمه جعفری - عطنا