۲۱ مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۱

به مناسبت بزرگداشت شاعر پر آوازه ی ایران زمین، خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازی ، اولین دوره ی جشنواره سراسری ادبی لسان الغیب در بخش های شعر ،مقاله و همچنین بخش ویژه به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار حوزه ی فرهنگی باشگاه خبری علامه طباطبائی(عطنا) این جشنواره با اهدافی نظیر توجه به جایگاه حافظ در شعر و ادب فارسی و پاسداشت مقام والای وی ، گسترش و تقویت شعر و ادب فارسی به خصوص در جوانان و ایجاد پویایی ادبی و فراهم آوردن فرصت های رقابتی بین دانشجویان سراسر کشور برگزار خواهد شد.

بخش های این برنامه ملی به شرح زیر است:

1-بخش شعر: با موضوع آزاد در قالب های (کلاسیک ، ترانه ، سپید )

2-بخش مقاله نویسی : با موضوع حافظ و پژوهش پیرامون دیوان وی

3-بخش ویژه‌: نقیضه پردازی اشعار حافظ

لازم به ذکر است این جشنواره توسط معاونت فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی www.lesanolgheib-atu.blogsky.com.مراجعه نمایند.

جشنواره سراسری ادبی لسان الغیب

ناشناس
21/05/1394 - 20:11
سلام
من شهریور پارسال کارشناسی ارشد مشاوره از دانشگاه خوارزمی گرفتم و چندین شعر تضمینی مسمط از اشعار حضرت حافظ دارم میخواستم بپرسم میتوانم در جشنواره شرکت کنم یا خیر؟