lesanolgheib

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی باشگاه خبرنگاری علامه طباطبائی (عطنا)،  جشنواره ادبی لسان الغیب که با پشتیبانی واحد کانون های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی در حال برگزاری است، این روزها به مرحله داوری نزدیک شده است.

19 مهر ماه آیین افتتاحیه ی این جشنواره با حضور استاد میرجلال الدین کزازی و استاد سعید حمیدیان در دانشکده ادبیات برگزار خواهد شد.

همچنین اختتامیه ی این جشنواره در روز 20 مهر با حضور استاد محمد علی بهمنی ،دکتر اسماعیل امینی و امید مهدی نژاد و شاعران جوان کشور در دانشکده ی مدیریت و حسابداری واقع در پردیس دهکده المپیک برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است که اعلام نتایج داوری و اسامی برندگان و شعرخوانی دانشجویی نیز در روز اختتامیه انجام خواهد گرفت.

این جشنواره از مرداد ماه سال جاری آغاز به کار کرد و داوری آثار این جشنواره نیز تا پانزدهم مهرماه ادامه خواهد داشت.