نشست هم‌اندیشی آسیب‌شناسی امر به معرف و نهی از منکر و تبیین نظام آن در دانشگاه علامه طباطبائی با حضور استادان عضو بسیج اساتید این دانشگاه چهارشنبه 10 آبان‌ماه در سالن شورای ریاست برگزار شد.

به گزارش عطنا در این نشست، حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، حجت‌الاسلام صادق اکبری‌اقدم، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه، محمدرضا ویژه، معاون توسعه و مدیریت منابع، عبدالله معتمدی، رئیس بسیج اساتید دانشگاه علامه و غلامرضا ذکیانی، رئیس دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی حضور داشتند.

در این نشست برخی از استادان به طرح دیدگاه‌ها و نظرات خود درمورد امر به معروف و نهی از منکر پرداخته و پیشنهاداتی را نیز مطرح کردند.

این نشست به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی و بسیج اساتید این دانشگاه برگزار شد که به‌زودی گزارش مفصل آن در عطنا منتشر می‌شود.

عکس: شکیبا شیرازی‌تهرانی و ایوب قادری