hamandishi danshjoye nemone (32)

نشست هم‌اندیشی دانشجویان نمونه، شایسه تقدیر و تلاشگر، جشنواره دانشجوی نمونه سال 95 دانشگاه علامه طباطبائی با مسئولان این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این نشست که سه‌شنبه 10اسفندماه در سالن شورای ریاست دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، حسین سلیمی‌بجستانی، معاون دانشجویی و سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه، حبیب هنری، معاون پژوهشی، ماندانا تیشه‌یار، مدیر دفتر همکاری‌های بین‌الملل دانشگاه علامه، حجت‌الله الماسی، دبیر جشنواره دانشجوی نمونه و مشاور اجرایی معاونت دانشجویی، مرتضی‌ خورسندی، مدیر امور فرهنگی و جمعی از کارشناسان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حضور داشتند.

در این نشست، دانشجویان نمونه دانشگاه علامه طباطبائی در رشته‌های مختلف مسائل و مشکلات خود را مطرح و بر همکاری‌های هر چه بیشتر بخش‌های مختلف دانشگاه با دانشجویان نمونه تأکید شد.