نشست هم‌اندیشی و معارفه بسیج اساتید دانشکده علوم اجتماعی علامه

اولین نشست هم‌اندیشی و معارفه بسیج اساتید دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور استادان و اعضای این تشکل برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این نشست اعضای شورای مرکزی بسیج اساتید دانشگاه علامه طباطبائی و هیئت‌ رئیسه دانشکده علوم اجتماعی این دانشگاه حضور داشتند.

از اعضای شورای مرکزی بسیج اساتید دانشگاه علامه طباطبائی عبدالله معتمدی، عضو هیئت علمی گروه روانشناسی عمومی و بالینی و رئیس بسیج اساتید، کامران شیوندی‌چلیچه، عضو هیئت علمی گروه روانشناسی تربیتی و مهدی واحدی، عضو هیئت علمی گروه تکنولوژی آموزشی از اعضای شورای مرکزی در این نشست حضور داشتند.

همچنین در این نشست علی‌اکبر تاج‌مزینانی، رئیس دانشکده علوم اجتماعی، محمد تقی کرمی، معاون اداری و مالی و مدیرگروه مطالعات زنان، محمود مشفق، معاون آموزشی، ابوالقاسم فاتحی‌دهاقانی، عضو هیئت علمی گروه جامعه‌شناسی و مسئول بسیج اساتید دانشکده علوم اجتماعی، علی انتظاری، مدیرگروه جامعه‌شناسی، محمد زاهدی‌اصل، مدیرگروه مددکاری اجتماعی، علی خاکساری‌رفسنجانی، مدیرگروه برنامه ریزی اجتماعی، احمد غیاثوند، مدیرگروه جمعیت‌شناسی، ابراهیم اخلاصی، عضو هیئت علمی گروه جامعه‌شناسی، ابوتراب طالبی، عضو هیئت علمی گروه مطالعات فرهنگی، محمود جمعه‌پور، عضو هیئت علمی گروه برنامه‌ریزی و  ستار پروین، عضو هیئت علمی گروه مددکاری اجتماعی حضور داشتند و به سخنرانی پرداختند.

مشروح این نشست به‌زودی در عطنا منتشر می‌شود.

گزارش تصویری:

عکس: زهرا شهریار