فرمانده دانشکده فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران به تشریح پیشرفتهای این دانشکده پرداخت.
به گزارش عطنا به نقل از شبستان، امیر ولیوند فرمانده دانشکده فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم 80 امین سالگرد تاسیس این دانشکده (دافوس) به تشریح پیشرفتهای آن پرداخت.
بنابراین گزارش وی افزایش اعتبار و جایگاه علمی دافوس، استفاده از تجارب فرماندهان پیشین این دانشکده و تعلیق ترجمه درخصوص برنامه های جنگی و تبدیل نیروها به خودنویس از تجربه بزرگان از جمله پیشرفت های این دانشکده در سالهای اخیر خواند.
امیر ولیوند در ادامه ضمن اعلام موفقیت دافوس برای کسب عنوان سالمترین و مطمئنترین دانشگاه کشور از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری افزود: ما در سالهای اخیر از تجربه دانش آموختگان دافوس های خارج از کشور از جمله کشورهای پاکستان، عمان، چین، مالزی و روسیه نیز بهره مند شدیم.
وی ادامه داد: اعضای هیئت علمی دانشکده های معتبر چون دانشگاه تهران، تربیت مدرس و علامه طباطبائی در سالهای اخیر در دانشکده دافوس رفت و آمد داشتند و همچنین تعداد اعضای هیئت علمی این دانشکده به 70 نفر افزایش یافته است.
امیر ولیوند در ادامه پیشرفتهای دافوس در حوزه نشر و انتشار کتاب را از دیگر موفقیتهای این دانشکده در سالهای اخیر عنوان کرد و گفت: در 3 و نیم سال گذشته 60 عنوان کتاب در این دانشکده به چاپ رسیده و پیشرفت ما در این حوزه به حدی بوده که توانسته ایم نمایشگاه کتاب دافوس را مستقل برگزار کنیم.
ژنرال آجودان رییس جمهور در ادامه از افزایش گروههای آموزشی دافوس خبر داد و گفت: گروه آموزش جنگهای سایبری به دلیل تغییر نگاه ما به جنگ در این دانشکده ایجاد شده است.
وی در پایان درخصوص افزایش طرح های عمرانی دانشکده دافوس توضیح داد: در سالهای اخیر به دلیل وجود طرحی مبنی بر انتقال دانشکده فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران به مکانی که هم اکنون دانشگاه دفاع ملی در آن است طرح های عمرانی در مکان فعلی این دانشکده انجام نمی شد اما از زمانی که مشخص شد دانشگاه جنگ تغییر مکان نخواهد داد طرح های عمرانی کلید خورده و 2 الی 3 هکتار از دانشکده افسری در اختیار دانشگاه ما قرار گرفته است.
امیر ولیوند خاطرنشان کرد: همین امر باعث شده تعداد دانشکده های دانشگاه جنگ افزایش یابد و اینجا از دانشکده به دانشگاه جنگ تبدیل شود و ما در طرح های عمرانی همکاری مثبتی با سازمان میراث فرهنگی داریم و مانند جاهای دیگر با نظر آنها مقابله نمی کنیم.