moarefe voroodi ertebatat(14)

مراسم استقبال از دانشجویان نو ورودی دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی در سالن شهید همت این دانشکده برگزار شد.

به گزارش عطنا، این مراسم در روز یکشنبه، 16مهر ماه با حضور محمدمهدی فرقانی، رئیس دانشکده، دکتر حسینعلی افخمی، مدیرگروه رشته روابط عمومی و دانشجویان نوورودی دانشکده ارتباطات از رشته های روابط عمومی، روزنامه نگاری و مطالعات ارتباطی و فناوری اطلاعات برگزار شد.

در ابتدای مراسم، هاشمی، نائب دبیر انجمن علمی روابط عمومی و مسئول برگزاری این مراسم ضمن خوشامدگویی به دانشجویان نو ورودی، معارفه ای از دانشکده و انجمن های علمی ارائه داد.
در ادامه دکتر محمدمهدی فرقانی،  رئیس دانشکده ارتباطات ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدید این دانشکده  به ارائه سخنانی برای دانشجویان پرداخت.

در بخش بعدی برنامه، انجمن های علمی در محل در نظر گرفته شده به دانشجویان رشته های خود معرفی شده و از دانشجویان نو ورودی ثبت نام به عمل آمد.

در بخش آخر مراسم نیز تور آشنایی با دانشکده برای دانشجویان برگزار شد که طی آن دانشجویان با بخش های مختلف دانشکده از جمله بخش آموزش، کتابخانه و... آشنا شدند.