Yazdan Mehr - sandogh refah

رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: دانشجویان جریمه حق خروج از کشور را ندارند و باید بدهی خود را قبل از سفر پرداخت کنند.

به گزارش عطنا، ذوالفقار یزدان‌مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفت و گو با  باشگاه خبرنگاران جوان گفت: هدف صندوق رفاه دانشجویان ایجاد زمینه های مناسب جهت رشد استعدادها و بخصوص کمک به وضع دانشجویان مستعد و کم‌درآمد و گسترش کیفیت و کمیت تسهیلات اعطایی است.

تمدید طرح بخشودگی جرایم صندوق رفاه

وی ادامه داد: با توجه به تقاضاها و درخواست های مکرر دانش آموختگان در خصوص تمدید طرح بخشودگی جرایم در تابستان تا اواسط مهرماه سال جاری این طرح تمدید شد.

وی ادامه داد: در این طرح دانش آموختگانی که به این صندوق بدهکار بودند و به علت عدم پرداخت به موقع اقساط، دارای جریمه دیرکرد هستند، می‌توانند ، تا 15 مهر با مراجعه به سامانه صندوق رفاه دانشجویان بدهی خود را پرداخت کنند.

رئیس صندوق رفاه وزارت علوم تصریح کرد: طرح بخشودگی صددرصدی دیرکرد باز پرداخت وام های دانشجویی است و شامل دانشجويانی که جریمه شدند نمی شود.

یزدان مهر عنوان کرد: اگر دانشجویانی جریمه قصد خروج از کشور دارند حتما باید بدهی خود را پرداخت کنند تا صندوق رفاه مجوز خروج را برای دانشجو صادر کند.

وی یادآورشد: اين موضوع به هيچ وجه منطقی نيست كه دانشجو دارای جریمه از کشور خارج شود.