1784183

آیین اختتامیه نهمین جشنواره به همراه برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی در روزهای ۱۱ تا ۱۳ اسفند ماه در محل مصلی نماز جمعه دانشگاه تهران برگزار می شود.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، داوری نهایی آثار راه‌یافته به نهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی ۱۵بهمن‌ماه در تهران برگزار شده و در اختتامیه این جشنواره از برگزیدگان تقدیر خواهد شد.

در این مراسم  حائزین رتبه های برتر محورهای ۲۴ گانه بخش آثار برتر، محورهای ۱۴ گانه بخش نشریات برتر و نیز ۴ محور بخش ویژه معرفی و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

بخش دیگر این برنامه، نمایشگاه  نشریات دانشجویی است. این نمایشگاه دارای ۳ بخش اصلی و یک بخش ویژه خواهد بود. در بخش اصلی هر یک از دستگاه ها نشریات دانشجویی دانشگاه ها و واحد های تحت پوشش خود را به نمایش خواهند گذاشت و در بخش ویژه نیز نشریات راه یافته به مرحله نهایی داوری جشنواره تیتر ۹ در معرض بازدید عموم قرار خواهد گرفت.

دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی متقاضی حضور در بخش نمایشگاهی بایستی جهت هماهنگی با معاونت فرهنگی و اجتماعی دستگاه مربوط تماس بگیرند.