۲۶ شهريور ۱۳۹۶ ۱۴:۱۳
karkhaghe rouznamehneghari336
انتخابات شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش دانشگاه علامه طباطبائی امروز، دوشنبه 26 شهریور در ساختمان معاونت فرهنگی سابق برگزار شد.

به گزارش عطنا، انتخابات شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش امروز در ساختمان معاونت فرهنگی سابق این دانشگاه واقع در خیابان کریمخان برگزار شد و با استقبال خوب دانشجویان، اعضای جدید شورای مرکزی این تشکل دانشجویی انتخاب شدند.

بنا بر این گزارش، اسامی منتخبان دومين شورای مركزی انجمن اسلامی دانشجويان آزادانديش به شرح زیر است:
انسیه اسدپور
آرش زمانی
فاطمه عسگری زاده
فرحناز غالبی
جلال الدین اردوش
حسین نوری
حمیدرضا ایجادی
امیرحسین کربلایی
فاطمه مهدوی

همچنین محمدجواد مستوفی، سارا محسنی، حمید رفیعی، پارسا رشید نورالهی به عنوان منتخب دومين شوراي تحقيق انجمن اسلامي دانشجويان آزادانديش معرفی شدند.

گفتنی است انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش یک تشکل دانشجویی اصلاح‌طلب و از تشکل‌های فعال در حوزه‌های مختلف فرهنگی، علمی و سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی است.