13931203000421_PhotoA

imagesبه گزارش عطنا، علامه عزیزی دبیر کمیته انتخابات انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه انتخابات شورای مرکزی انجمن طبق زمان بندی مشخص شده و با حضور نماینده هیات نظارت دانشگاه در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیرت برگزار شد،گفت: در انتخابات شورای مرکزی که با حضور اکثریت اعضا مجمع عمومی برگزار شد به ترتیب:
1- امیر تجلی

2- دانیال خاکی

3- زهرا خطیبی

4- هادی ذوالفقاری

5- محمدرضا سقایی

6 - وحید شیبانی

7- امیرحسین عسگری

8- فاطمه قوتی

9- رضا نساجی زواره

انتخاب شدند.
دبیر کمیته انتخابات انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی در ادامه گفت: همچنین در جلسه امروز اعضا هیات رئیسه مجمع عمومی نیز به ترتیب آقایان داوود احمدی، حمید رفیعی و مسعود علیدادی انتخاب شدند.
همچنین در این جلسه دبیر شورای ناظر انجمن اسلامی نیز که طبق اساسنامه باید در مجمع عمومی انتخاب شود نیز به رای گیری گذاشته شد و آقای علامه عزیزی به عنوان دبیر شورای ناظر انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی انتخاب شدند.
عزیزی در پایان تاکید کرد: شورای مرکزی جدید بعد از تایید انتخابات از سوی هیات نظارت دانشگاه فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.