۲۶ شهريور ۱۳۹۶ ۱۴:۰۴
neshast

پژوهشکده فرهنگ‌پژوهی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی و وزارت امور خارجه نشست تخصصی «افغانستان؛ سرزمینی برای همکاری‌های منطقه‌ای» را با حضور اندیشمندان داخلی و خارجی  برگزار می‌‌کند.

به گزارش عطنا، اندیشمندان در این نشست، که دوشنبه، 27 شهریور 96 در سالن نشست‌های دانشکده حقوق و علوم‌سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود، تحولات موجود در افغانستان را تحلیل کرده و به بررسی اهداف و سیاست های قدرت‌های بزرگ در افغانستان، طرح ها و راه کارها برای گسترش همکاری میان دو کشور می‌پردازند.

پژوهشکده فرهنگ‌پژوهی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی و وزارت امور خارجه نشست تخصصی «افغانستان؛ سرزمینی برای همکاری‌های منطقه‌ای» را با حضور اندیشمندان داخلی و خارجی  دوشنبه پیش رو از ساعت 14 الی 18 در سالن نشست‌های دانشکده حقوق و علوم‌سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌‌کند.