۱۴ مرداد ۱۳۹۴ ۰۰:۲۹
google

پایگاه خبری مدیریت پروژه ایران به صورتی کاملا مستقل فعالیت رسمی خود را آغاز نمود.
به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی(عطنا)، تیم خبری پی‌ام‌نیوز که با همکاری چند تن از کارشناسان برجسته‌ی مدیریت پروژه و اقتصاد تشکیل شده است سعی دارد تا به شکل اختصاصی اخبار پروژه های کشور را مورد پوشش قرار دهد.

Untitled

این پایگاه خبری، با توجه به سهم قابل توجه ای که پروژه ها در سند بودجه سالانه دارند، با نگاه نوین مدیریت پروژه علاوه بر پوشش اخبار پروژه ها، از درس آموخته ها و تجربیات هر پروژه هم گزارشاتی تهیه می نماید.
پی ام نیوز همچنین جهت نیل به اهداف مذکور اخبار برگزاری همایشها و سمینارهای مرتبط را هم پوشش خواهد داد.
وجه تمایز این پایگاه خبری نسبت به پایگاههای دیگر وجود بخشی به نام پایگاه دانش می باشد،که به گفته دبیر سابق انجمن علمی بیمه اکو دانشگاه علامه، حسام معین الدین ـ دبیر تحریریه پایگاه خبری ـ مجموعه ای است از تجربیات و درس آموخته های پروژه ها که توسط مدیران پروژه های حرفه ای تدوین می شود.
پایگاه خبری مدیریت پروژه در پی این است که با تهیه اخبار و گزارش از پروژه های ملی و همچنین پروژه های کسب و کارهای کوچک اهمیت پروژه ها و مدیریت پروژه ها را در رشد و توسعه اقتصادی این مرز و بوم نشان دهد.
این پایگاه در صورت تمایل شرکت ها و سازمان ها از وضعیت پروژه های آنها اخبار منتشر می نماید.