ketab-fanoos-basij-5

«کلبه کتاب فانوس»، همزمان با آغاز هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم(ص) در دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی آغاز به‌کار کرد.

به گزارش عطنا، کلبه کتاب که از طرح‌های بسیج دانشجویی دانشگاه است، برنامه‌های متنوعی جهت ارتقای فرهنگ کتابخوانی از جمله فروش کتب برگزیده، حلقه‌های مطالعاتی، دعوت از نویسندگان و برگزاری جلسات نقد کتاب درنظر دارد.

شعبه اول کتابفروشی فانوس، در دانشکده علوم اجتماعی قرار دارد و شعبه دوم آن در پردیس دهکده، واقع در دانشکده ارتباطات گشایش یافت.

کتاب‌دوستان می‌توانند همه روزه از ساعت 11/30 الی 13 از این کتابفروشی بازدید و خرید کنند.

همچنین افتتاحیه رسمی این کتابفروشی به زودی توسط این نهاد فرهنگی برگزار می شود.

گفتنی است، علاقه‌مندان به این سری کتاب‌ها، برای اطلاع از برنامه‌ها و تخفیف‌های فانوس به صفحه اینستاگرام آن به نشانی instagram.com/kolbe_ketab_fanoos (اینجا) را دنبال کنید.