۱۴ شهريور ۱۳۹۶ ۱۸:۴۱
Bonyad Kheirie Allameh (5)

با حضور اعضای هیئت مدیره بنیاد خیرین دانشگاه علامه طباطبائی ساختمان جدید این بنیاد 14 شهریورماه در پردیس مرکزی دانشگاه علامه واقع در دهکده المپیک افتتاح شد.

به گزارش عطنا، در این مراسم محمدرضا کارگری، رئیس هیئت مدیره بنیاد خیرین دانشگاه علامه طباطبائی، محمدرضا ویژه، معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه، ابوالفضل کزازی، عضو هیئت علمی گروه مدیریت صنعتی، محمدرضا فرزین، عضو هیئت علمی گروه مدیریت جهانگردی، حسین بدخشان، رئیس سابق بیمارستان کودکان مفید و اکبر آخوندی، معاون مدیر امور فرهنگی دانشگاه و مدیرعامل این بنیاد، از جمله اعضای هیئت مدیره بنیاد خیرین دانشگاه علامه طباطبائی بودند که در این جلسه حضور داشتند.

بعد از افتتاح این ساختمان، نشستی با حضور اعضای هیئت مدیره خیرین دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد که در ابتدای آن اکبر آخوندی، مدیرعامل این بنیاد به ارائه گزارشی درمورد فعالیت‌های انجام شده و صورت جلسه برای طرح در این نشست پرداخت.

گفتنی است، کاظم قلم‌چی، بنیان‌گذار کانون فرهنگی آموزش (بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی) و هاشم سلیمی‌آشتیانی از دیگر اعضای هیئت مدیره بنیاد خیرین دانشگاه علامه طباطبائی هستند.