خدمات مشاوره منابع علمی در محل مرکز مشاوره دانشگاه ارائه می شود.

به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی(عطنا)، با پیشنهاد و مشارکت مرکز مشاوره و گروه آموزشی علم اطلاعات و دانش شناسی و مساعدت ریاست دانشگاه، معاونت دانشجویی، و پیگیری های مسئولین دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی ، خدمات مشاوره منابع علمی در محل مرکز مشاوره دانشگاه ارائه می شود.

هدف از اجرای این طرح، حفظ و صیانت اخلاق حرفه ای در فضای علمی دانشگاه و فرهنگ سازی، آموزش و مشورت دهی راهبردهای استفاده بهینه از منابع علمی در پایگاههای اطلاعاتی موجود در سایت دانشگاه و فضای وب است.

لازم به ذکر است، تهیه منابع علمی و بخشی از آموزش کارشناسان آن مرکز توسط کتابخانه مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی انجام می گردد.

استادان و دانشجویان متقاضی می توانند برای دریافت خدمات این مرکز، در روزهای یکشنبه و سه شنبه به مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی مراجعه کنند.

همچنین اطلاع از جزئیات خدمات از طریق تماس با شماره تلفن 44737645 امکان پذیر است.