۲۷ مرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۱۶
VEZARAT

عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی گفت: معیارها و شاخص‌های انتخاب وزیر علوم در دولت دوازدهم باید اجرای اسناد بالادستی و توجه جدی به سیاست فرهنگی نظام در بحث آموزش عالی باشد.

به گزارش عطنا به نقل از فارس، محمود الله‌یاری عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی، ضمن انتقاد از عدم معرفی وزیر علوم خاطر نشان کرد: عدم معرفی وزیر علوم از سوی دولت مصداق بارز باج دهی به جریان های سیاسی است.

وی ادامه داد: معیارها و شاخص‌های انتخاب وزیر علوم در دولت دوازدهم باید اجرای اسناد بالادستی و توجه جدی به سیاست فرهنگی نظام در بحث آموزش عالی باشد.

این فعال دانشجویی خاطر نشان کرد: وزیر انتخابی باید به سیاست فرهنگی نظام در مقوله آموزش عالی اعتقاد داشته باشد. یکی از مشکلاتی که در چهار سال گذشته در وزارت علوم وجود داشت این بود که برخوردهای سلیقه‌ای انجام می‌شد و به اسناد بالا دستی هیچ توجهی نمی‌شد.

الله‌یاری تصریح کرد: وزیر علوم نباید دنبال مقاصد سیاسی باشد و به دانشگاه به عنوان پیاده نظام جناح خودش نگاه نکند‌ بلکه باید در جهت استقلال دانشگاه قدم بردارد.