۲۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۴:۵۵

hamid kazemi

به گزارش عطنا و به نقل از خبرگزاری فارس، به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی حمید کاظمی را به سمت سرپرست مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور منصوب کرد.

در حکم فرهادی خطاب به کاظمی آمده است: امید است با توکل به خداوند سبحان، ماموریت و وظایف سرپرستی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب به انجام رسانید.

بایسته است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی و راهبردی دولت تدبیر و امید و جلب همکاری دانشگاهیان نقشی شایسته در تحقق  هدف‌های نظام علم و فناوری ایفا کنید.

حمید کاظمی دانش آموخته دوره دکترای مدیریت بازرگانی، عضو هیئت علمی گروه اقتصاد علم مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور بوده و پیش از این معاون اجرایی این مرکز و معاون اداری و مالی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران بوده است.