۰۳ مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۰
چهار دانشگاه سراسری پایگاه امکانات رایانه ای ویژه دانشجویان نابینا(روشندل) راه اندازی کردند.

به گزارش عطنا ، دانشگاه های شهید بهشتی، شهید چمران اهواز و علامه طباطبائی پایگاه امکانات رایانه ای ویژه دانشجویان نابینا (روشندل) راه اندازی کردند.

3405181_496

این دانشگاهها بدین وسیله به داوطلبان نابینای کنکور سراسری توصیه کردند که رشته های تحصیلی دانشگاه های مذکور را در اولویت انتخاب رشته های تحصیلی مورد علاقه خود قرار دهند.

نتایج چهل و پنجمین آزمون سراسری روز سه‌شنبه ۳۰ تیر از طریق سایت سنجش اعلام شد و انتخاب رشته پذیرفته شدگان از دوشنبه ۵ مرداد ۹۴ آغاز می شود.

در آزمون امسال ۸۷۷ هزار نفر ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۵۹ درصد زن و ۴۱ درصد مرد بودند. همچنین از این تعداد ۷۹۶ هزار نفر در جلسه آزمون حضور یافتند، امسال تنها ۱۰ درصد در جلسه غیبت داشتند.

منبع: باشگاه خبرنگاران