معاونت قضایی رئیس کل و سرپرست دفتر حمایت از زنان و کودکان دادگستری استان تهران گفت: زمانی که اتفاقی مثل «آتنا» که مردم را در سطح گسترده درگیر و غمگین میکند، رخ میدهد باید اطلاع رسانی شفاف و دقیق صورت بگیرد.
به گزارش عطنا، زهرا زاهدی در همایش «قربانیان خاموش» با موضوع «بررسی موارد کودکآزاری در محلات حاشیه و راهکارهای پیش رو» که توسط جمعیت امام علی(ع) سهشنبه، ۱۰ مردادماه در سالن فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد، بیان کرد: در حوادث مثل «آتنا» باید ستاد و کار گروه ویژهای برای کمک، بررسی و پیشگری از همه نهادها و نیرویهای دستاندرکار تشکیل شود تا با بیشترین بازده و کمترین آسیب روبرو شویم.
وی با اشاره به اینکه در اینم زمینه همچنین باید اطلاع رسانی شبانهروزی و گسترده صورت بگیرد، افزود: از جمعیت امام علی (ع) برای برگزاری این همایش تشکر و قدردانی میکنم.
سرپرست دفتر حمایت از زنان و کودکان دادگستری استان تهران در ادامه بیان کرد: این جمعیت از سال 1378 قدمهای بزرگی را در راه کمک به کودکان کار و همچنین گرفتن رضایت از اولیای دم محکومین به اعدام برای اینکه از قصاص به صلح و سازش تغییر نظر دهند، برداشته است.
وی با اشاره به نقش بسیار مؤثر این جمعیت در حمایت از زنان و کودکان در معرض آسیب، گفت: این جمعیت در بخش اسکان زنان و کودکان بیسرپناه و کودکان کاری که سرپرست معتاد دارند و کودک برای آنها به عنوان منبع درآمد محسوب میشود، فعالیتهای خوبی داشته و از این قشرهای آسیبپذیر حمایت کردند.
زاهدی در ادامه به قتل «آتنا» پرداخت و گفت: این حادثه فقط برای خانواده «آتنا» تلخ نبود بلکه برای همه مردم ایران تلخ بود، در اینگونه حوادث باید آمادگی بیشتری داشته باشیم و قبل از اتفاق افتادن آنها، آمادگی برخورد را داشته باشیم.
سرپرست دفتر حمایت از زنان و کودکان دادگستری استان تهران اضافه کرد: مسئولان قضایی، نیروی انتظامی، مددکاری، اورژانس اجتماعی، بهزیستی و سایر نهادها و گروهها باید اینگونه موضوعات اجتماعی را رصد کنند و در این زمینه نیز بهترین راهحلها را ارائه دهند.
وی با تأکید بر اطلاع رسانی در حوادث آسیبهای اجتماعی، گفت: زمانی که اتفاقی مثل «آتنا» که مردم را در سطح گسترده درگیر و غمگین میکند، رخ میدهد باید اطلاع رسانی شفاف صورت بگیرد، مردم در شهرها درگیر بودن و همه میخواستند کاری انجام بدهند، اگر صدا و سیما به آن میپرداخت و مسئولان بیشتر از این اطلاعات را در اختیار مردم قرار می دادند، آگاهی افراد برای پیشگیری از این حوادث بیشتر میشد.
زاهدی با اشاره به اینکه در حادثه «آتنا» صدا و سیما مثل زمانی وقوع زلزله باید به صورت شبانهروزی اطلاع رسانی میکرد، افزود: در اینگونه حوادث باید ستادی تشکیل شود و همه از وزارت کشور، بهزیستی، مددکاری اجتماعی، بیمارستانها و تمام کسانی که دستاندرکار هستند برای کمک به صحنه وارد شوند.
سرپرست دفتر حمایت از زنان و کودکان دادگستری استان تهران با بیان ضرورت تشکیل گروه ویژه در زمان آسیبهای اجتماعی مثل حوادث طبیعی، خاطرنشان کرد: اطلاعات جامع و شبانهروزی در زمان حوادث آسیبهای اجتماعی باید به مردم ارائه شود، چون مردم باید نسبت به حوادث اطلاعات کافی و لازم را داشته باشند تا در آینده از وقوع حوادث اینگونه جلوگیری شود.