به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی(عطنا)، جشنواره ی بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران از 26 اردیبهشت لغایت 9 خرداد 94 برگزار خواهد شد.

تئاتر دانشگاهی با حمایت وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ،مدیران فرهنگی،اساتید و بیش از همه کوشش دانشجویان ، به تولید نمایش هایی ناب و بدیع مشغول است که با امتناع ازهرگونه حاشیه روی ، خواستار مواجهه و گفت وگو با مخاطب هستند.

امیرمهدی مرسلی دبیر هجدهمین جشنواره ی بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران در همین زمینه اظهار داشت : تئاتر دانشگاهی پژواک تجسد صداهای پیشین محسوب می شود و این ازپاره ای جهات محتاج تشدید و تاکید است.از این رو هجدهمین جشنواره ی بین المللی تئاتر دانشگاهی بدون ارائه ی شعار ویژه ای وظیفه ی دائمی و بی پایان دبیرخانه ی خود را نه  درانقطاع با اهداف دوره های پیشین که درانطباق و تداوم با گذشته و تثبیت جایگاه مستقل تئاتر دانشگاهی ایران می داند.

این جشنواره دربخش های مختلف زیر برگزار می شود:

1.بخش تئاتر صحنه ای

2.بخش جشنواره ی مناطق

3.بخش تجربه های اجرا

4.بخش مدرسان دانشگاه

5.بخش رادیو تئاتر

6.بخش مسابقه ی عکس و پوستر تئاتر

7.جشنواره ی نمایشنامه نویسی

8.جشنواره وسمینار پژوهشی

علاقه مندان ودانشجویان متقاضی شرکت دراین جشنواره می توانند بامطالعه ی کامل متن فراخوان در وب سایت www.iifut.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.