۰۴ تير ۱۳۹۴ ۰۴:۳۲

به همت و پیگیری های معاونت فرهنگی دانشگاه علامه دانشجویان ساکن خوابگاه های تابستانه دانشگاه در ماه مبارک رمضان افطار را مهمان دانشگاه هستند. در همین زمینه کارشناس فرهنگی خوابگاه های دانشگاه علامه در گفتگو با خبرنگار سرویس فرهنگی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) گفت: سفره ی افطاری سال های گذشته هم در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شد و غذاهای سرد در اختیار دانشجویان قرار می گرفت، ولی امسال با پیگیری ها و اقدامات معاونت فرهنگی و موافقت معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی تصمیم گرفته شد که به جای سفره ی ساده ی سال های قبل غذای گرم افطاری در اختیار دانشجویان روزه دار قرار گیرد.

haddadi

حدادی در ادامه اظهار داشت: هم اکنون 120 نفر در خوابگاه های خواهران و 90 نفر در خوابگاه های پسران از خوابگاه تابستانی استفاده می کنند که به همین تعداد غذا برای هر افطار تدارک دیده شده است.

قیمت هر ژتون غذای افطاری 5000 هزار ریال است و دانشجویان شب قبل نسبت به رزرو غذای خود اقدام می کنند.