۱۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۴۸
6efbfb273b4f4cdbbecfbdf284143147

درودی گفت: گروه علوم انسانی با بیش از 17 هزار پایان‌نامه ثبت شده در پایگاه،‌ بیشترین تعداد پایان‌نامه را به خود اختصاص داد.

به گزارش عطنا به نقل از باشگاه خبرنگاران، درودی رئیس مرکز اطلاعات و مدارک علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات گفت: از میان 54 هزار پایان نامه ثبت شده در پایگاه ثبت ایرانداک در سال 93، بیشترین پایان‌نامه‌های ثبت و تایید شده مربوط به گروه علوم انسانی با 17 هزار و رکورد بوده و پس از آن به ترتیب گروه علوم پایه، علوم پزشکی، فنی و مهندسی، کشاورزی و هنر قرار دارند.

وی افزود: در سال 1393، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز،دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه تبریز به ترتیب بیشترین آمار را در بین دانشگاه‌های کشور و در تایید پایان نامه به خود اختصاص داده‌اند .

وی اظهار داشت: از بهمن ماه سال 1387 کار ثبت پایان‌نامه در پایگاه ثبت پایان نامه‌ها و رساله‌های تحصیلات تکمیلی آغاز شده و از آن زمان تا پایان سال 93 بیش از 206 هزار پایان نامه در این پایگاه به ثبت رسیده است.

6efbfb273b4f4cdbbecfbdf284143147