۲۳ دی ۱۳۹۳ ۲۲:۳۸
753019

نشر گمان کتاب «پوفندورف تا کانت» به قلم ریچارد دیویتاک و ترجمه دکتر حسین سلیمی را روانه بازار کتاب کرد.

این کتاب که موضوع اصلی آن فلسفه سیاسی است، بخش‌هایی با عناوینی چون نظریه انتقادی و روابط بین‌الملل، مداخله بشردوستانه و نقد جهان گرایی شهری، مداخله بشردوستانه؛ جهان شهری یا امپریالیستی، نقد دولت‌گرایی ضد جهان شهری به مداخله بشردوستانه، کانت در مقابل پوفندورف: دولت و اندیشه سیاسی قدیم، مطلق گرایی، حاکمیت و امر سیاسی: نقد فلسفه مدنی به فلسفه متافیزیکی، دفاع از نظریه انتقادی بین الملل در مقابل دولت گرایی ضد جهان شهر گرایی، حمایت متافیزیکی از دولت، اولویت بخشی جزم گرایانه امر سیاسی بر امر اخلاقی و نظریه انتقادی بین المللی و مسئله مداخله بشردوستانه: تکوین گرایی و جهان شهر گرایی را شامل می‌شود.

کانت

پیشگفتار کتاب به قلم مترجم می‌تواند مطالعه و درک کتاب را برای خواننده آسان‌تر کرده و آشنایی خوبی با مطالب کتاب برایش ایجاد کند. دکتر حسین سلیمی پژوهشگر و استاد رشته علوم سیاسی و روابط بین‌الملل بوده و پیش از این کتاب های متعددی را منتشر کرده است. او هم اکنون ریاست دانشگاه علامه طباطبایی را بر عهده دارد.

نشر گمان این کتاب را در ۹۶ صفحه با قیمت ۷۰۰۰ تومان و در شمارگان ۱۵۰۰ نسخه منتشر شده است.