۳۰ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۰۲
کد خبر: ۱۷۲۰۷۸
HAMAYESH-EGHTESAD-MOGHAVEMATI-HOGHOOGH-KAVAKEBIAN-DIGARAN-SALIMI-3

همایش «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال از منظر علم حقوق و سیاست» با حضور رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و معاون پژوهشی این دانشگاه و استادان و پژوهشگران رشته‌های مختلف یکشنبه، ۲۹ بهمن در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.


به گزارش عطنا، دانشگاه علامه طباطبائی در راستای ارتباط دانشگاه و دولت در دوره جدید در صدد برگزاری همایش‌های علمی و کاربردی در چهار دانشکده این دانشگاه برآمده است.


با توجه به اهمیت مسئله اقتصاد مقاومتی و لزوم مشارکت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در این مهم، همایشی تحت عنوان «اقتصاد مقاومتی: تولید-اشتغال» به همت دانشگاه علامه‌طباطبائی با مشارکت ۱۳ دانشگاه برتر کشور در نیمه اول اسفند ۱۳۹۶ برگزار خواهد شد.


در این راستا، دانشکده‌های حقوق و علوم سیاسی، مدیریت و حسابداری، علوم اجتماعی و اقتصاد برآن شدند تا قبل از برگزاری این همایش سراسری، به صورت جداگانه همایش‌های همسویی را یکشنبه، ۲۹ و دوشنبه، ۳۰ بهمن‌ماه برگزار کنند. هر دانشکده موضوع اقتصاد مقاومتی را از منظر تخصص خود بررسی کرد و نتیجه را در روز همایش اصلی، ارائه داد.


عطنا گزارش هر دانشکده را به صورت مجزا منتشر می‌کند.


گزارش تصویری افتتاحیه همایش «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال از منظر علم حقوق و سیاست» در دانشکده حقوق و علوم سیاسی را در ادامه می‎‌بینید؛


دبیر علمی این همایش دکتر ابولفضل دلاوری، عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و دبیر اجرایی آن دکتر بهزاد رضوی فرد، عضو هیئت علمی گروه جزا و جرم‌شناسی این دانشگاه بود.


در نشست افتتاحیه، دکتر مصطفی کواکبیان، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و نماینده مجلس شورای اسلامی به ایراد سخنرانی پرداخت.


همچنین، دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر حمیدرضا علومی یزدی، معاون پژوهشی  و دکتر  سید منصور میرسعیدی، رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی در سخنانی بر لزوم تبیین مفهوم اقتصاد مقاومتی و ارائه راهکارهای عملی از سوی دانشگاه به مسئولان اجرایی تاکید کرد.


بررسی مقررات کسب و کار، نقش دولت در تولید و اشتغال، منازعات سیاسی، نقش نهادهای تقیینی، نقش حقوق و مقررات تجارت خارجی، نقش امنیت، نقش دیپلماسی و نیز ظرفیت های بین الملل در این خصوص از محورهای مورد نظر این همایش یک‌روزه  بود.


عکس: ایوب قادری-عطنا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار