۲۵ اسفند ۱۴۰۳ ۰۹:۴۰
کد خبر: ۳۰۵۹۷۵

عطنا - نتایج جشنواره دانشجویان سرآمد دانشگاهی سال ۱۴۰۳ دانشگاه علامه طباطبائی در بخش‌های مختلف جشنواره شامل آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، فناوری، بین الملل و ورزشی در آذرماه امسال اعلام شد و بر اساس آن علی مومنی دیماندول، دانشجوی دکتری دانشگاه علامه طباطبایی، سرآمد سرآمدان (برگزیده دانشگاهی)، سرآمد در بخش آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، بین الملل، ورزشی، هنری و فناوری شد.

در ادامه مصاحبه خبرنگار عطنا را با وی می‌خوانید:

لطفا خودتان را به طور کامل کامل معرفی نمایید.

من علی مومنی هستم؛ دانشجوی دکتری رشته آموزش زبان انگلیسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه علامه طباطبایی، کارشناسی ارشد رشته اموزش زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناسی رشته زیان و ادبیات انگلیسی در دانشگاه رازی کرمانشاه. 

در دوره کارشناسی در رشته زبان و ادبیات انگلیسی تحصیل کردم و در مقطع ارشد و دکتری با سهمیه استعداد درخشان قبول شدم. برای دکتری علاوه بر دانشگاه علامه طباطبایی در دانشگاه تربیت مدرس هم شرکت کردم و قبول شدم، اما دانشگاه علامه طباطبایی رو انتخاب کردم.

آیا قبل از ورود به دانشگاه دوره‌های خاصی را طی کردید؟

چون من رشته ام زبان بود در هیچ دوره‌ای هم شرکت نکردم و فقط به کلاس‌های دانشگاه و مطالعات شخصی خودم اتکا کردم. از افرادی که در رشته خودمان موفق بودن سوال میکردم و مطالعه شخصی هم داشتم. همچنین از محتوایی که در دانشگاه‌های مطرح کشورمان تدریس میشد هم استفاده میکردم.

نحوه ورود شما به مقطع کارشناسی ارشد چگونه بود؟

ورود من به مقطع کارشناسی ارشد از طریق استعداد درخشان بود و در دانشگاه شهید بهشتی قبول شدم. نحوه پذیرش بنده به این صورت بود که مدارک رو در سامانه گلستان ثبت میکردیم و بعد از یک یا دو ماه به ما جواب میدادند و وضعیت قبولی یا رد را به ما اطلاع میدادند. در دوره من مصاحبه‌ای نیز وجود نداشت و معیار معدل بود.

در دوران تحصیل چه فعالیت های فوق برنامه ای داشتید؟ 

از دوره کارشناسی همیشه جزو رتبه اولی‌ها بودم. در مسابقات ورزشی جزو تیم تکواندو بودم و دو مقام آوردم. در انجمن‌های علمی فعالیت میکردم و کارگاه برگزار میکردیم. در نشریه‌های دانشجویی فعالیت داشتم. هر مسابقه علمی که دانشجویان رشته ما میتوانستند در آن شرکت کنند را من شرکت می کردم و گواهی‌های آن موجود است.

درمورد جشنواره سرآمد و حضور خودتان در این جشنواره توضیح دهید.

این جشنواره برای اولین بار امسال توسط وزارت علوم برگزار شد. دوستانی که قصد شرکت در این جشنواره‌ها را دارند از طریق سایت معاونت دانشجویی دانشگاه میتوانند در آنها شرکت کنند. از قبل آیین نامه را مطالعه کرده و نسبت به همه چیز آگاه شوید.

برنامه‌هایم را بر اساس اهدافم طراحی کرده و به آن عمل می‌کنم

تا چه اندازه دانشگاه در تحقق برنامه و طرح شما همکاری داشته و برنامه‌های آتی شما چیست؟ 

دانشگاه قرار نیست تسهیلاتی در این زمینه به شما ارایه دهد و فقط شما را در مسیر علمی قرار می‌دهد. همین جشنواره سرآمد هم آیین نامه‌ها و جوایزی دارد و هنوز به تعهداتی که در آیین نامه آن آمده، عمل نشده است. این در صورتی است که این جشنواره در ترم قبل برگزار شده و علی رغم پیگیری‌ها هنوز اقدامی صورت نگرفته است. در رابطه با برنامه های آتی، من بر اساس اینکه دانشگاه یا سایر نهادها به من تسهیلاتی بدهند یا خیر برنامه ریزی نمی‌کنم و کار خودم را انجام می‌دهم. من برنامه‌هایم را بر اساس اهدافم طراحی کرده و به آن عمل می‌کنم.

شرایط استعداد درخشان و فعالیت‌های بین المللی خودتان را شرح دهید.

شرایط استعداد درخشان که مشخص است هر دانشگاهی یک شیوه نامه دارد که شما مطالعه میکنید. چیزی که مهم هست فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی شماست و سطح دانشگاهی که در آن درس خواندید. برای دکتری یک امتیاز مصاحبه‌ای هست. بعضی از دانشگاه‌ها به این شیوه نامه‌ها مواردی را اضافه کردند مثلا دانشگاه علامه خواهان مقاله است. در مورد فعالیت‌های بین المللی فعالیت‌های بسیاری داشتم از جمله چاپ مقاله در ژورنال‌های بین المللی کیو وان و آی اس آی، داوری بین المللی در ژورنال‌های علمی رشته اموزش زبان انگلیسی و ….

در مورد نقش خانواده خود و حمایت‌ها و شرایطی که برای شما به وجود آمد، توضیح دهید.

خانواده همیشه چه از نظر مالی و چه از نظر عاطفی از من حمایت می کنند. اما از نظر من یک فرد دانشگاهی نباید خودش را به عوامل بیرونی وابسته کند. این عوامل بیرونی کمک حال و انگیزه بخش است، اما اصل کار خود فرد و اهداف و علاقه شخص است که باعث میشود هیچوقت در این مسیر دانشگاهی ناامید نشود.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار