۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ ۰۷:۱۵
کد خبر: ۳۰۴۸۶۲

عطنا - معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: تا کنون ۳ دانشجو به علت بی اخلاقی پژوهشی از استادان شکایت کردند؛ چرا که مطالب آن‌ها از سوی استادان بدون ذکر نام دانشجو منتشر شده است که برای جریمه، یکی از استادان را در طول یک ترم تحصیلی از تدریس منع کردیم.

داوود حسین پور، معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره بی اخلاقی های صورت گرفته در فعالیت های پژوهش آموزشی و دانشجویی گفت: سالیان سال است که بحث اخلاق در پژوهش مطرح شده است و آئین نامه‌ای هم در این زمینه به دانشگاه‌ها در قالب سرقت‌های ادبی ابلاغ شد. 

وی افزود: دو نهاد کارگروه اخلاق در پژوهش و کمیته اخلاق در پژوهش برای جلوگیری از بی اخلاقی در دانشگاه علامه طباطبایی تاسیس شده است. 

معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی تصریح کرد: کارگروه اخلاق در پژوهش در سطح فنی تشکیل می‌شود و افراد متخصص آن حوزه سرقت ادبی یا تخلفات علمی را تشخیص می‌دهند و نمایندگانی از بیرون دانشگاه و مجموعه وزارت بهداشت در این زمینه اظهار نظر می‌کنند؛ چرا که کمیته اخلاق در پژوهش دانشگاه مجوز وزارت بهداشت را اخذ کرده است و در قالب آن کد‌های اخلاقی و مقالات به پژوهش داده می‌شود تا صحت و رعایت مسائل علمی تایید شود. 

حسین پور بیان کرد: هر ۱۵ روز یکبار این دو کمیته شکل می‌گیرند و تا کنون ۳ دانشجو به علت بی اخلاقی پژوهش از استادان شکایت کردند؛ چرا که مطالب آن‌ها از سوی استادان بدون ذکر نام دانشجو منتشر شده است که برای جریمه یکی از استادان را در طول یک ترم تحصیلی از تدریس منع کردیم، اما مورد جدی در این زمینه نداشته ایم. 

معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: یکی از استادان حق التدریس از یک دانشجویی که سرقت ادبی انجام داده شکایت کرده است که مراحل قانونی آن در حال پیگیری است، اما برای این موضوع عمدتا کد‌های اخلاقی از دانشگاه درخواست می‌شود؛ چرا که کد‌ها دارای اعتبار در خارج از کشور بوده و نشان دهنده صلاحیت اخلاقی هستند.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار