۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۰۱
1111

همایش ملی "شبکه های مجازی، بستری برای آموزش و یادگیری" در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می شود.

به گزارش عطنا، این همایش در روز سه شنبه 22 اردیبهشت ماه، در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه برگزار خواهد شد.

دکتر غلامرضا ذکیانی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی با اعلام این خبر به عطنا، خاطرنشان کرد که 70 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که از این تعداد، 60 مقاله پذیرش شده که 10 مورد از آنها به عنوان مقالات برتر، به شکل سخنرانی و 20 مورد دیگر نیز به شکل پوستر ارائه می شود.

شایان ذکر است که انجمن روانشناسی تربیتی ایران، سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران، پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش و انجمن علمی دانشجویی تکنولوژی آموزشی در برگزاری این همایش همکاری خواهند داشت.

گفتنیست که در روز پیش از همایش نیز، 4 کارگاه آموزشی برای شرکت کنندگان در این برنامه تدارک دیده شده است.