۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۲۲:۰۷

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از معرفی بیش از ۷۰درصد مجازین آزمون دکتری به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی خبر داد.

به گزارش عطنا به نقل از ایسنا، حسین توکلیگفت: از ۱۶۴هزار و ۷۸۷داوطلب حاضر در جلسه آزمون دوره دکتری نیمه متمرکز ۵۶هزار و ۷۴۰داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند که از این تعداد ۴۰هزار و ۲۸۱داوطلب، یعنی ۷۱درصد آنان نسبت به انتخاب رشته اقدام نمودند.

وی ادامه داد:از تعداد ۴۰هزار و ۲۸۱داوطلب انتخاب رشته کننده،بیش از ۷۰درصد به عنوان معرفی شدگان چند برابر ظرفیت برای شرکت در مصاحبه تخصصی،بررسی سوابق علمی،آموزشی،پژوهشی و حداکثر در پنج کدرشته محل به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی زیربط معرفی می‌شوند.

اعلام فهرست اسامی معرفی شدگان در ۱۴اردیبهشت

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در ادامه گفت:فهرست اسامی معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت در روز دوشنبه،۱۴اردیبهشت ماه روی سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.orgقرار میگیرد.

توکلی افزود:هریک از معرفی شدگان ضرورت دارد بر اساس برنامه زمانی مندرج در اطلاعیه ای که همراه فهرست اسامی روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد با همراه داشتن مدارک مورد نیاز برای شرکت در مصاحبه تخصصی و سایر مراحل گزینش به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مراجعه نمایند.