jalase hamayesh meli khadamat tali omumi 04

اولین جلسه شورای سیاست‌گذاری «همایش تعالی خدمات عمومی» با حضور قائم مقام وزیر علوم، محمد سعید تسلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، حسین سلیمی در تاریخ ۱۷ خرداد ۹۶ و در محل سالن شورای دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد.

به گزارش عطنا در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از نحوه برگزاری جلسه به تصمیم‌گیری و درباره وظایف پیشنهادی شورای سیاست‌گذاری شامل محورهای همایش، برنامه‌های روز همایش، ساز و کارهای جلب مشارکت سازمان‌های دولتی و نیز تصمیم در خصوص استمرار همایش در سال‌های آتی پرداختند.

بنابراین گزارش در این جلسه الوانی، مسئول کمیته علمی همایش، میرمحمدی، مسئول شورای سیاست‌گذاری،‌ الهام امین‌زاده، مشاور حقوقی رئیس‌جمهوری، لعیا الفت، رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی، حسین‌پور دبیر همایش، مجتهد، ظریف‌منش و دهقانی حضور داشتند.

گفتنی است اولین «همایش ملی تعالی خدمات عمومی» همزمان با روز جهانی خدمات عمومی سازمان ملل متحد مصادف با ۱۲ تیر۱۳۹۶ در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

گزارش تصویری این جلسه را در زیر می‌بینیم: